(TOP)sporttraject tussen SOOOG en Abiant Lycurgus

(TOP)sporttraject tussen SOOOG en Abiant Lycurgus

Na FC Groningen en Donar heeft SOOOG dit schooljaar de sportieve samenwerking gezocht met Abiant Lycurgus. Het doel van onze samenwerking is onze leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 wederom een (TOP)sportbeleving te bieden. Dit schooljaar staat volleybal centraal.

Het sportproject met Abiant Lycurgus is voor onze leerkrachten gestart met het bijwonen van de wedstrijd tegen TT Papendal. Na afloop van de wedstrijd heeft Arjan Taay, de coach van Abiant Lycurgus, de - speciaal voor SOOOG - ontwikkelde lessenserie nader toegelicht. Onze leerkrachten gaan de komende periode met deze lessen aan de slag en de laatste les zal worden verzorgd door Abiant Lycurgus. Het (TOP)sportproject SOOOG – Abiant Lycurgus wordt voor de groepen 7 en 8 op donderdag 11 april aanstaande met een Slot-Event afgesloten in de Eextahal van Scheemda.

Nieuwsbrief Obs Drieborg 8 april nr. 152

Nieuwsbrief Obs Drieborg 22 maart nr. 151

In de bijlage vindt u de nieuwste schoolberichten van Obs Drieborg!

Vakantieoverzicht 2019-2020

Het vakantierooster 2019-2020 is opgesteld op basis van de wettelijke regelingen.