Aftermovie SOOOG maakt het verschil!

Aftermovie SOOOG maakt het verschil!

Op 6 november jl. hebben collega’s en relaties van SOOOG genoten van een inspirerende dag over toekomstgericht lesgeven. Zeven bekende en boeiende sprekers hebben ons een kijkje in de toekomst van onderwijsland gegeven en ons stof tot nadenken meegegeven. Van deze dag is een aftermovie gemaakt, die je onderaan dit bericht kunt downloaden. De aftermovie neemt ons nogmaals mee naar de inspirerende dag waar we met trots op terugkijken.

Aftermovie "SOOOG maakt het verschil!"

Nieuwsbrief Obs Drieborg 8 maart nr. 150

In de bijlage vindt u de nieuwste schoolberichten van Obs Drieborg. De kinderen van groep 1 en 2 zijn op bezoek geweest bij de Coop supermarkt in Bad Nieuweschans.

Leerkrachten maken het verschil bij SOOOG

Wat doen jij? Ik ben leerkracht. Leerkracht dat is toch geen beroep maar een roeping? Nee hoor dat is ook een beroep.