Kerstviering Obs Drieborg

Gepubliceerd op: , door: OBS Drieborg
Kerstviering Obs Drieborg

Op donderdagavond 21 december hebben we een hele gezellige kerstviering op Obs Drieborg gehad.

Alle groepen hebben eerst buiten mooie liedjes gezongen en daarna heeft iedereen kunnen genieten van een buffet vol met heerlijke gerechten en toetjes.

We wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2018!

Het Integraal Kindcentrum in toekomstperspectief

SOOOG en Kiwi hebben de intentie om de samenwerking tussen Stichting Kinderopvang KiWi en SOOOG te willen verankeren op bestuurlijk niveau en op locatieniveau.

Santarun OBS Drieborg

De leerlingen en leerkrachten van Obs Drieborg hebben woensdagmorgen een Santarun gelopen om geld te verzamelen voor een pannakooi. Ze hebben met z'n allen fantastisch hun best gedaan!

Nieuwsbrief ouders

Tweemaal per jaar geeft SOOOG een nieuwsbrief voor ouders uit. In deze nieuwsbrief informeren we ouders en ander belangstellenden over de actualiteiten en ontwikkelingen aangaande onze organisatie. Als bijlage bij dit bericht kun u de nieuwsbrie…