Ouderbrief inzake gedeeltelijke opening scholen

Tijdens de persconferentie van 21 april 2020 is bekend gemaakt dat de basisscholen vanaf 11 mei aanstaande gedeeltelijk opengaan. Alle schoolteams werken momenteel uit hoe het onderwijs het beste voor de eigen school vorm kan worden gegeven. Het zal per school maatwerk betekenen en iedere school heeft de ruimte om de best passende oplossingen te zoeken.

Iedere school zal het onderwijs bieden wat binnen de mogelijkheden ligt. Daarbij wordt ook de veiligheid en gezondheid van iedereen voor ogen gehouden. Meer informatie is opgenomen in onderstaande brief.

Informatiebrief ouders-verzorgers - gedeeltelijke opening scholen.pdf (PDF)

Nieuwsbrief Obs Drieborg 20 mei nr. 171

Nieuwsbrief Obs Drieborg 10 april nr. 170

In de bijlage vindt u de nieuwste schoolberichten van Obs Drieborg. We wensen u hele fijne paasdagen!

Ouderbrief inzake sluiting van de scholen tot en met de meivakantie

Gisteravond werd duidelijk dat het kabinet heeft besloten om de sluiting van scholen in ieder geval te laten voortduren tot en met de meivakantie. Dit betekent dat leerlingen van onze scholen tot en met de meivakantie geen les meer krijgen op school.…