Ouderbrief inzake gedeeltelijke opening scholen

Tijdens de persconferentie van 21 april 2020 is bekend gemaakt dat de basisscholen vanaf 11 mei aanstaande gedeeltelijk opengaan. Alle schoolteams werken momenteel uit hoe het onderwijs het beste voor de eigen school vorm kan worden gegeven. Het zal per school maatwerk betekenen en iedere school heeft de ruimte om de best passende oplossingen te zoeken.

Iedere school zal het onderwijs bieden wat binnen de mogelijkheden ligt. Daarbij wordt ook de veiligheid en gezondheid van iedereen voor ogen gehouden. Meer informatie is opgenomen in onderstaande brief.

Informatiebrief ouders-verzorgers - gedeeltelijke opening scholen.pdf (PDF)

Nieuwsbrief Obs Drieborg 3 juli nr. 174

In deze nieuwsbrief vindt u de nieuwste schoolberichten van Obs Drieborg. We wensen iedereen een fijne zomervakantie!

SOOOG Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers - juni 2020

In deze SOOOG Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers een compliment voor u!

Nieuwsbrief Obs Drieborg 19 juni nr. 173

In de nieuwsbrief vindt u de nieuwste schoolberichten van Obs Drieborg. Volgende week vinden de oudergesprekken plaats.