Ouderbrief inzake sluiting van de scholen tot en met de meivakantie

Gisteravond werd duidelijk dat het kabinet heeft besloten om de sluiting van scholen in ieder geval te laten voortduren tot en met de meivakantie. Dit betekent dat leerlingen van onze scholen tot en met de meivakantie geen les meer krijgen op school. De week voor 28 april neemt het kabinet opnieuw een besluit over de maatregelen en wordt duidelijk wat dit betekent voor onze scholen na de meivakantie.

De teams bereiden zich voor op een langere duur van onderwijs op afstand en het bieden van opvang aan kinderen van ouders met cruciale beroepen en aan kwetsbare kinderen. De schoolteams vinden goede oplossingen die passen bij de kinderen, de ouders en de school. Iedere school maakt afspraken met ouders en kinderen.

In onderstaande brief worden een aantal van deze afspraken gedeeld en vooral ook waarom deze afspraken belangrijk zijn.

Ouderbrief sluiting van de scholen tot en met de meivakantie (PDF)

Nieuwsbrief Obs Drieborg 20 mei nr. 171

Ouderbrief inzake gedeeltelijke opening scholen

Tijdens de persconferentie van 21 april 2020 is bekend gemaakt dat de basisscholen vanaf 11 mei aanstaande gedeeltelijk opengaan. Alle schoolteams werken momenteel uit hoe het onderwijs het beste voor de eigen school vorm kan worden gegeven. Het zal …

Nieuwsbrief Obs Drieborg 10 april nr. 170

In de bijlage vindt u de nieuwste schoolberichten van Obs Drieborg. We wensen u hele fijne paasdagen!