SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - FEBRUARI 2021

Na weken thuisonderwijs waarin u uw kinderen hebt begeleid, gaan maandag 8 februari aanstaande de scholen weer open. Dat betekent dat er dan weer fysiek onderwijs gaat worden gegeven aan de leerlingen. We hebben ernaar uitgekeken om de kinderen weer te zien, maar er zijn ook gemengde gevoelens en zorgen.

We gaan open, maar het moet verantwoord zijn: veiligheid en voorzichtigheid zijn geboden. We openen onze scholen in een tijd waarin de pandemie nog heerst. De situatie is niet normaal en binnen deze situatie doen de teams van onze scholen datgene wat mogelijk is.

In onderstaande brief informeren wij u welke maatregelen wij nemen om binnen de huidige situatie toch zo goed als mogelijk contactonderwijs op de scholen te kunnen bieden.

Informatiebrief ouder(s)/verzorger(s) - februari 2021 (PDF)

Nieuwsbrief Kindcentrum Drieborg 2 juli nr. 192

In de bijlage vindt u de nieuwste schoolberichten van Kindcentrum Drieborg.

Nieuwsbrief Kindcentrum Drieborg 4 juni nr. 191

In de bijlage vindt u de nieuwste schoolberichten van Kindcentrum Drieborg.

Nieuwsbrief Kindcentrum Drieborg 21 mei 2021 nr. 190

In de bijlage vindt u de nieuwsbrief van kindcentrum Drieborg. We wensen u veel leesplezier!

Directeur: Anja Korteweg

Bezoekadres: