SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - FEBRUARI 2021

Na weken thuisonderwijs waarin u uw kinderen hebt begeleid, gaan maandag 8 februari aanstaande de scholen weer open. Dat betekent dat er dan weer fysiek onderwijs gaat worden gegeven aan de leerlingen. We hebben ernaar uitgekeken om de kinderen weer te zien, maar er zijn ook gemengde gevoelens en zorgen.

We gaan open, maar het moet verantwoord zijn: veiligheid en voorzichtigheid zijn geboden. We openen onze scholen in een tijd waarin de pandemie nog heerst. De situatie is niet normaal en binnen deze situatie doen de teams van onze scholen datgene wat mogelijk is.

In onderstaande brief informeren wij u welke maatregelen wij nemen om binnen de huidige situatie toch zo goed als mogelijk contactonderwijs op de scholen te kunnen bieden.

Informatiebrief ouder(s)/verzorger(s) - februari 2021 (PDF)

Nieuwsbrief Kindcentrum Drieborg 23 april nr. 189

In de bijlage vindt u de nieuwsbrief van Kindcentrum Drieborg. We wensen iedereen een fijne meivakantie!

Nieuwsbrief Kindcentrum Drieborg 9 april nr. 188

In de bijlage vindt u de nieuwsbrief van Kindcentrum Drieborg.

Nieuwsbrief kindcentrum Drieborg 26 maart nr. 187

In de bijlage vindt u de nieuwste schoolberichten van Kindcentrum Drieborg.

Directeur: Anja Korteweg

Bezoekadres: