SOOOG Magazine 1e editie 2019

SOOOG Magazine 1e editie 2019

De uitdaging van de verandering

Binnen het onderwijs zijn we elke dag bezig met ontwikkelen. Ontwikkelen gericht op de toekomst van onze leerlingen. We ontkomen er niet aan om hierbij onze focus continu te richten op de toekomst. We zien dat onze maatschappij volop in beweging is en verandert. Wat vragen deze veranderingen van ons? Van ons als leerkracht, school, organisatie, regio en Nederland? Hoe bereiden wij ons goed voor en zorgen wij dat onze leerlingen optimaal en volwaardig kunnen blijven deelnemen aan de toekomstige samenleving? Wat hebben zij daarvoor nodig aan vaardigheden en kennis? Hoe kunnen we dat het beste vormgeven?

SOOOG houdt zich hier in de volle breedte mee bezig. Niet alleen door het gezamenlijk opstellen van nieuw strategisch beleid, waarin wij onze speerpunten voor de komende jaren hebben uitgewerkt, maar ook heel direct en dicht bij onze kinderen en leerkrachten. Onze medewerkers volgen toekomstgerichte scholing en trainingen, onze scholen denken na over nieuwe onderwijsconcepten zoals boeiend onderwijs en natuurlijk leren. Vooruitgang en ontwikkeling staan centraal en worden volop gestimuleerd. Dat doen we onder andere door het inzetten van eigen auditteams waarmee we de kwaliteit van ons onderwijs een boost willen geven.

Nieuwsbrief Obs Drieborg 8 april nr. 152

Nieuwsbrief Obs Drieborg 22 maart nr. 151

In de bijlage vindt u de nieuwste schoolberichten van Obs Drieborg!

Vakantieoverzicht 2019-2020

Het vakantierooster 2019-2020 is opgesteld op basis van de wettelijke regelingen.