SOOOG Magazine 2020 - februari

SOOOG Magazine 2020 - februari

In dit SOOOG Magazine leest u een aantal boeiende artikelen over ontwikkelingen en veranderingen in het aanbod binnen onze organisatie.

Met directeur ad interim Peter Vos praten wij over ‘Het bedrijf school’ en naar wat er allemaal komt kijken bij het gezamenlijk draaiend houden van een school. In onze terugkerende rubriek ‘Een dag met…’ lopen we dit keer een dag mee met Juf Britt Kingma. Dat stagiaires een belangrijke inbreng hebben binnen het onderwijs op onze scholen wordt bevestigd in het artikel ‘Stagiaires voelen zich thuis binnen SOOOG’. In het artikel ‘Veranderingen in het expertisecentrum’ vertelt Linda de Jonge, directeur ad interim wat er gedurende het afgelopen schooljaar is veranderd en de komende periode nog zal veranderen.

Zo maar even een greep uit de artikelen die u in dit Magazine kunt lezen. Veel nieuwe ontwikkelingen en daarnaast de vertrouwde rubrieken. Kortom: weer een SOOOG Magazine waar we samen trots op kunnen zijn.

SOOOG Magazine 2020 - februari (PDF)

Nieuwsbrief Obs Drieborg 3 juli nr. 174

In deze nieuwsbrief vindt u de nieuwste schoolberichten van Obs Drieborg. We wensen iedereen een fijne zomervakantie!

SOOOG Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers - juni 2020

In deze SOOOG Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers een compliment voor u!

Nieuwsbrief Obs Drieborg 19 juni nr. 173

In de nieuwsbrief vindt u de nieuwste schoolberichten van Obs Drieborg. Volgende week vinden de oudergesprekken plaats.