SOOOG MAGAZINE 2020 - OKTOBER

SOOOG MAGAZINE 2020 - OKTOBER

In dit ‘corona-themanummer’ van het SOOOG magazine leest u alles over de ontwikkelingen op onze scholen. Over de positieve dingen die we kunnen leren van de coronacrisis waar het gaat om onderwijsvernieuwing, over de ervaringen van kinderen en ouders tijdens de lockdown, en over de noodzaak kinderen te blijven verwonderen, juist in deze tijd.

De afgelopen periode heeft van iedereen veel gevraagd. En de toekomst blijft onzeker en spannend. Toch zijn we met elkaar vol goede moed aan het nieuwe schooljaar begonnen. We houden ons uiteraard aan de protocollen en adviezen van het RIVM en we hebben draaiboeken gereed voor het geval we opnieuw tijdelijk moeten terugvallen op onderwijs op afstand. Maar we houden ook de moed erin. Met elkaar zullen we deze crisis het hoofd bieden.

SOOOG MAGAZINE - jaargang 7 / nummer 2 / oktober 2020 (PDF)

Nieuwsbrief Obs Drieborg 9 oktober nr. 178

In de bijlage vindt u de nieuwste schoolberichten van Obs Drieborg! We wensen iedereen een fijne herfstvakantie!

Nieuwsbrief Obs Drieborg 18 september nr.177

Nieuwsbrief Obs Drieborg 4 september nr. 176