Welkom op OBS Drieborg

OBS Drieborg is een relatief kleine dorpsschool met een eigen karakter waar ieder kind welkom is.

Op OBS Drieborg heerst een open en ongedwongen sfeer, waar ruimte is voor het individuele kind om zich maximaal te ontplooien. Onze school is een ontmoetingsplaats waar leerlingen, ouders en leerkrachten zich prettig voelen en samenwerken.

Obs Drieborg is een school:

• Waar elk kind zich binnen zijn eigen mogelijkheden optimaal en harmonieus kan ontwikkelen.
  • Waar aandacht is voor zowel de cognitieve en  sociaal-emotionele ontwikkeling als creatieve en sportieve ontwikkeling.
  • Die haar leerlingen aflevert als zelfstandige, sociale en kritisch denkende kinderen, die klaar zijn om de volgende stap te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Die een open dialoog en een goede wisselwerking met ouders bewerkstelligt om samen de inhoud van ons onderwijs vorm te geven.

Meld uw kind hier aan

Een dijk van een school!

OBS Drieborg is een school met een ijzersterke formule.

Uitstekende leraren, de focus op talenten van kinderen, een breed programma en een plezierig en veilig klimaat.